Välkommen till vårat hunddagis!

Vårat hunddagis ligger centralt men ändå lättillgängligt, nära både E22:an och Söderleden. Hit tar du dig enkelt med bil eller buss (Nummer 11, hållplats Lindörondellen).

Hunddagiset är utformat för att skapa en lugn och behaglig miljö för våra dagishundar. Hundarna vistas i rum inredda för att efterlikna en trygg hemmiljö. 

Hundarna sitter i grupper om 3-6 individer. Grupperna sätts ihop utefter storlek och personlighet. Vi försöker att ha en så rättvis kölista som möjligt med det är alltid matchningen i våra hundgrupper som avgör vilka som får plats. 

Trots att vi nästan håller närmare 40 hundar är det knappt att man anar hundar i lokalen. Vi har en lugn och tyst miljö för att reducera stress och oro hos våra hundar. Den atmosfären är viktig för oss att värna om då det är ett kvitto på att hundarna kommer till ro och känner sig tillfreds när de är hos oss. 

Dagiset är öppet alla helgfria vardagar (med undantag för klämdagar) året om kl. 06.30-18.00. 

Våra dagisplatser avser heltid. Du betalar 3800 :- för din heltidsplats och väljer själv hur mycket eller lite du vill nyttja platsen under våra öppettider. 

Hundarna tas om hand personal som är utbildade djurvårdare.

Om du är nyfiken på hur en dag på dagis ser ut kan du klicka på knappen nedan för att läsa mer.

För att börja hos oss krävs:
  • Att hunden har en mankhöjd på max 65 cm.
  • Hanhundar ska vara kirurgiskt kastrerade.
  • Hunden behöver vara minst 6 månader gammal vid inskolningen.
  • Den behöver trivas bra tillsammans med andra hundar.
  • Kunna slappna av när han/hon lämnas ensam i sin trygga miljö hemma. Hundar som har svårt med separationer behöver alltid börja med ensamhetsträning i hemmet innan de är redo för att gå på dagis.

Intresseanmälan till hunddagiset, fyll i formuläret: